Home / Actualitate / Cetățean român condamnat de către autorităţile italiene pentru infracțiuni economice și financiare, a fost depistat de către polițiștii de frontieră sătmăreni

Cetățean român condamnat de către autorităţile italiene pentru infracțiuni economice și financiare, a fost depistat de către polițiștii de frontieră sătmăreni

Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat și predat autorităţilor competente un cetățean român, urmărit internațional, condamnat de către autorităţile italiene pentru infracțiuni economice și financiare.

 Joi, 21 septembrie a.c., în jurul orei 23.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în țară Robert K., în vârstă de 25 de ani, din municipiul Satu Mare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit internațional.

Pe numele acestuia autoritățile italiene au emis un mandat european de arestare, sătmăreanul fiind condamnat la cinci ani închisoare pentru săvârșirea unor infracțiuni economice și financiare.

Persoana în cauză a fost predată de către polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Publicitate

Publicitate
pensiuneaEdelweissPutna

Publicat de: Info Artur

Alte articole

Măsuri de ordine publică adoptate de jandarmi în perioada 22 – 24 iunie

În perioada 22 – 24 iunie a.c., 80 de jandarmi alături de polițiști, pompieri și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.