Home / Actualitate / Foto: Polițiștii de frontieră au indisponibilizat un autoturism marca BMW X1 în valoare de 195.000 lei fiind căutat de către autoritățile din Cehia

Foto: Polițiștii de frontieră au indisponibilizat un autoturism marca BMW X1 în valoare de 195.000 lei fiind căutat de către autoritățile din Cehia

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Sighetu Marmației au indisponibilizat un autoturism marca BMW X1, în valoare de 195.000 lei, ce figura în bazele de date ca fiind căutat de către autoritățile din Cehia.

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Sighetu Marmației, jud. Maramureș, au indisponibilizat, în data de 21.09.2017, un autoturism marca BMW X1, înmatriculat în Cehia, an fabricație 2017, condus de către cetățeanul maghiar H. Igor, în vârstă de 54 de ani.

Bărbatul s-a prezentat pentru efectuarea formalităților specifice, iar în urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că mijlocul de transport figurează cu alertă ,,bun căutat pentru confiscare’’, alertă introdusă de către autoritățile din Cehia.

În cauză, s-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar autovehiculul marca BMW X1, în valoare de 195.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Publicitate

Incaltaminte Fabricat in Romania
pensiuneaLidanaVamaBucovina

Publicat de: Info Artur

Alte articole

Eveniment rutier cercetat de poliţişti

La data de 19.06.2018, ora 17.10, în timp ce conducea autoutilitara pe strada 1 Mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.