Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

La data de 28.09.2017, ora 12.05, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit pentru control pe str. Petru Rareş din localitate autoturismul condus de un localnic de 54 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

 

La data de 28.09.2017, ora 21.31, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Gura Humorului și a Secţiei 10 Poliţie Rurală Gura Humorului, a oprit pentru control pe DJ 177C, din comuna Valea Moldovei, autoturismul condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Capu Câmpului.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

 

La data de 28.09.2017, ora 22.40, un echipaj din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Moara, a oprit pentru control pe strada Humorului din localitatea Șcheia, autoturismul condus de un tânăr de 18 ani, din comuna Drăgoiești.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: Aproximativ 6.400 pachete țigări confiscate la frontiera de nord

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat 6.394 pachete țigări, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *