Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

La 29.09.2017, ora 12.45, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, a oprit pentru control pe DN 2, din comuna Dărmăneşti, autoturismul condus de un bărbat de 49 de ani din municipiul Suceava. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere suspendat până la data de 10.10.2017.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural.

Dornești

La 29.09.2017, orele 16.50, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DN 17A, din comuna Dornești, autoutilitara cu semiremorcă condusă de un bărbat de 54 de ani, din Ucraina.În urma verificării documentelor, polițiștii au constatat faptul că, poliţa R.C.A. a autoutilitarei este falsă și aparține unei semiremorci și nu vehiculului oprit pentru control. În cauză au fost sesizați și reprezentanții I.S.C.T.R. Suceava, care s-au prezentat la fața locului, ocazie cu care, în urma verificărilor specifice aceștia au stabilit faptul că, bărbatul de 54 de ani nu deține atestat profesional pentru transport marfă și legitimație, fiind sancționat contravențional.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „fals material în înscrisuri oficiale” și „uz de fals”, ce va fi soluționat procedural.

Udeşti

La 30.09.2017, ora 11.40, în timp ce se afla în serviciu pe DC 68, din comuna Udeşti, o patrulă din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ipotești, a observat un autoturism care, la vederea echipajului de poliție, a întors şi a demarat în trombă, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia pe o distanţă de circa 1 km, fiind blocat în trafic iar şoferul identificat în persoana unui minor de 16 ani, din comuna Udești. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.
 

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Hoț trimis 3 ani și 8 luni la pușcărie

Poliția Municipiului Rădăuți a primit spre executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.