Home / Actualitate / Acțiune de prevenire şi combatere a faptelor antisociale şi creşterea gradului de siguranţă rutieră desfășurate de către Poliția municipiului C-lung Moldovenesc

Acțiune de prevenire şi combatere a faptelor antisociale şi creşterea gradului de siguranţă rutieră desfășurate de către Poliția municipiului C-lung Moldovenesc

În perioada 26.09.-30.09.2017, Poliția municipiului C-lung Moldovenesc a desfășurat o acțiune de prevenire şi combatere a faptelor antisociale dar şi pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră.Acţiunea a vizat intensificarea activităţilor de prevenire şi combatere a infracţiunilor comise în zona discotecilor, barurilor, cluburilor, sălilor de jocuri şi altor locuri pretabile, precum şi monitorizarea stărilor conflictuale. Acţiunea a vizat şi identificarea persoanelor care nu îşi justifică prezenţa în zonă dar şi  verificarea şi controlul autovehiculelor şi controlul corporal al persoanelor care ridică suspiciuni.

Totodată s-a urmărit verificarea programului de funcţionare şi a modului de asigurare cu paza proprie pentru unităţile de agrement şi alimentaţie publică. Au fost suplimentate dispozitivele de ordine publică dar şi echipajele de poliţie rutieră în vederea monitorizării traficului şi prevenirii accidentelor rutiere.

În cadrul acţiunii au fost controlate 168 de vehicule şi  au fost testaţi cu apartul etilotest 66 de şoferi. Au fost constatate 5 infracţiuni şi au fost aplicate 60 de sancţiuni contravenţionale  în valoare de 23.712 lei.

De asemenea, au fost reţinute 10 permise de conducere şi au fost retrase 6 certificate de înmatriculare

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Info Artur

Alte articole

Măsuri de ordine publică adoptate de jandarmi în perioada 22 – 24 iunie

În perioada 22 – 24 iunie a.c., 80 de jandarmi alături de polițiști, pompieri și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.