Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 02.10.2017, în jurul orei 08.20, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208A, din comuna Udești, un bărbat de 61 de ani din municipiul Suceava, s-a angajat în efectuarea manevrei de viraj la stânga, cu intenția de a pătrunde în curtea unui service auto, moment în care a fost acroșat de autoturismul condus în aceeași direcție de un bărbat de 49 de ani, din orașul Liteni, angajat în depășire. Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 61 de ani și a unei femei de 79 de ani, din municipiul Suceava, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 49 de ani. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.           

Salcea

 La 02.10.2017, în jurul orei 09.00, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29, în orașul Salcea,  un localnic de 55 de ani nu a păstrat distanța regulamentară în mers, motiv pentru care, a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul condus în aceeași direcție de un tânăr de 18 ani, din comuna Fântânele. Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unui tânăr de 19 ani, din comuna Fântânele, pasager în autoturismul condus de  tânărul de 18 ani. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.           

Moara

La 02.10.2017, în jurul orei 19.43, în timp ce conducea autoturismul pe B-dul Corneliu Coposu, din municipiul Suceava, o femeie de 39 de ani, din comuna Moara, a surprins și accidentat ușor un localnic de 79 de ani, angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată şi marcată corespunzător. Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătoarea auto și de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru pieton, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate
pensiuneaEdelweissPutna

Publicat de: Info Artur

Alte articole

Măsuri de ordine publică adoptate de jandarmi în perioada 22 – 24 iunie

În perioada 22 – 24 iunie a.c., 80 de jandarmi alături de polițiști, pompieri și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.