Home / Actualitate / Dosare penale pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier

Dosare penale pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier

La 03.10.2017, în jurul orelor 12.00, o patrulă din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama a oprit pentru control pe DJ 176, din comuna Vatra Moldoviței, autoturismul condus de un tânăr de 24 de ani din comuna Satu Mare. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Fălticeni

La 03.10.2017, ora 10.00, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Fălticeni, a oprit pentru control pe strada Tudor Vladimirescu din localitate, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de un bărbat de 28 de ani din orașul Dolhasca. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că autoturismul nu este înmatriculat, autorizația provizorie de circulație fiind expirată din 19.09.2017.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

Râșca

La 03.10.2017, ora 17.20, o patrulă din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei a oprit pentru control  pe DC Buda, din comuna Râșca, autoutilitara condusă de un localnic de 44 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.               

Suceava

La 03.10.2017, orele 23.33, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că un autoturism înmatriculat în străinătate a intrat în gardul unei locuinţei de pe strada Constantin Moraru din localitate, iar conducătorul auto este sub influenţa băuturilor alcoolice. Polițiștii deplasați operativ la fața locului, au identificat autoturismul implicat în eveniment și pe conducătorul auto, un localnic de 25 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, tânărul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate
betonfalticeni

Publicat de: Info Artur

Alte articole

Măsuri de ordine publică adoptate de jandarmi în perioada 22 – 24 iunie

În perioada 22 – 24 iunie a.c., 80 de jandarmi alături de polițiști, pompieri și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.