Home / Actualitate / Evenimente rutiere şi infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice cercetate de poliţişti

Evenimente rutiere şi infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice cercetate de poliţişti

La 04.10.2017, în jurul orei 12.44, în timp ce conducea autoturismul pe DC Iaz, din afara comunei Dornești, datorită neadaptării vitezei la carosabilul acoperit cu pietriș, o tânără de 19 ani, din localitate, a pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă. În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto, care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din cauza leziunilor suferite, victima nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Ilişeşti

La 04.10.2017, ora 16.00, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 17, în afara localităţii Ilişeşti, un bărbat de 37 de ani, din județul Botoşani, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de depăşire a unui tir care circula în faţa sa şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus din sens opus, de un bărbat de 40 de ani, din comuna Fundu Moldovei. În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului auto de 40 de ani şi a unui bărbat de 41 de ani din județul Botoșani, precum și rănirea ușoară a altui bărbat de 30 de ani, tot din județul Botoșani, ambii pasageri în autoutilitară.Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Dolhasca

La 04.10.2017, ora 19.40, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208S, pe raza localității Gulia din oraș Dolhasca, un bărbat de 45 de ani, din comuna Capu Câmpului, a surprins și accidentat o localnică de 72 de ani, angajată în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător, pe timpul nopții. Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

C-lung Moldovenesc

La 04.10.2017, ora 20.08, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe DJ 175A, din municipiul C-lung Moldovenesc, un localnic de 41 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, s-a dezechilibrat și a căzut de pe bicicletă.Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.Întrucât emana halenă alcoolică, biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate
celilad-macheta

Publicat de: Info Artur

Alte articole

Măsuri de ordine publică adoptate de jandarmi în perioada 22 – 24 iunie

În perioada 22 – 24 iunie a.c., 80 de jandarmi alături de polițiști, pompieri și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.