Home / Actualitate / O sabie și două pistoale cu bile descoperite de poliţişti în autoturismul unui tânăr de 21 de ani.

O sabie și două pistoale cu bile descoperite de poliţişti în autoturismul unui tânăr de 21 de ani.

La data de 05.10.2017, un echipaj din cadrul Poliţiei municipiului Rădăuţi a oprit pentru control pe str. Piaţa Unirii din localitate, autoturismul condus de un localnic de 21 de ani și în care se aflau ca pasageri, un tânăr de 20 de ani din aceeași localitate și trei tineri din municipiul Suceava. În urma controlului autoturismului, polițiștii au identificat o sabie, un rucsac în care se afla un pistol cu bile cu încărcătorul pus şi butelia de gaz și alte obiecte contondente, iar sub scaunul pasagerului din faţă, respectiv a tânărului de 21 de ani, un alt pistol cu încărcătorul şi butelia de gaz introduse în mâner.

Cele 5 persoane au fost conduse la sediul poliţiei, ocazie cu care, în urma verificărilor s-a stabilit faptul că, pistolul găsit sub scaunul pasagerului din autoturism aparţine tânărului de 21 de ani, care nu a putut prezenta nici un act de provenienţă.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii a două infracţiuni de „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor” şi o infracţiune de „portul fără drept a obiectelor interzise”, armele și celelalte bunuri fiind ridicate de polițiști pentru cercetări.

 

Publicitate

Publicitate
transportinternsiinternational

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Măsuri de ordine publică adoptate de jandarmi în perioada 22 – 24 iunie

În perioada 22 – 24 iunie a.c., 80 de jandarmi alături de polițiști, pompieri și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.