Home / Actualitate / Persoane bănuite de furt de motorină din rezervoarele a două utilaje, identificate de poliţişti

Persoane bănuite de furt de motorină din rezervoarele a două utilaje, identificate de poliţişti

La 06.10.2017, Poliția orașului Cajvana a fost sesizată de un localnic de 30 de ani, despre faptul că, în noaptea de 05/06.10.2017, persoane necunoscute au sustras carburant din rezervoarele a două utilaje ce efectuează lucrări pe DJ 178D, din localitate.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de lipsa pazei utilajelor lăsate nesupravegheate în zona unui pod din localitate, în noaptea de 05/06.10.2017, persoane necunoscute au sustras din cele două vehicule, circa 100 litri de motorină, valoarea prejudiciului fiind de 500 lei.
În urma investigaţiilor întreprinse de polițiști, persoanele bănuite de comiterea furtului au fost identificate ca fiind un bărbat de 37 de ani, din comuna Comănești şi unul de 53 de ani, din oraşul Cajvana, care au recunoscut fapta și care au declarat faptul că, motorina au vândut-o unui localnic, persoană care a predat carburantul.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate

Publicitate
molroprimfaceangajari

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Măsuri de ordine publică adoptate de jandarmi în perioada 22 – 24 iunie

În perioada 22 – 24 iunie a.c., 80 de jandarmi alături de polițiști, pompieri și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.