Home / Actualitate / Acţiune desfăşurată de poliţişti pentru creşterea gradului de siguranţă publică la nivelul comunei Mălini

Acţiune desfăşurată de poliţişti pentru creşterea gradului de siguranţă publică la nivelul comunei Mălini

La data de 13.10.2017, Secția 7 Poliție Rurală Mălini a organizat o acțiune pe raza de competență pe linia asigurării climatului de ordine și liniște publică și prevenirea faptelor de comerț ilicit. Acţiunea a vizat creşterea gradului de siguranţă publică, fiind desfăşurate controale şi activităţi specifice pe toate domeniile de competenţă. Echipajele de poliţie rutieră au fost prezente în trafic, iar poliţiştii judiciarişti şi cei de ordine publică au desfăşurat acţiuni pentru prevenirea faptelor cu violenţă, a furturilor dar şi controale la agenţi economici.

În cadrul acţiunii au fost verificate 41 de vehicule şi agenți economici. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.870 lei.

De asemenea, pe perioada acţiunii a fost constatată o infracţiune şi au fost confiscate şi indisponibilizate mai multe bunuri. Pozitiv este faptul că urmare a acţiunii desfăşurate nu au fost înregistrate evenimente rutiere, agresiuni sau alte infracţiuni de pericol social crescut.

Astfel de acţiuni vor fi organizate şi în perioada următoare la nivelul tuturor comunităţilor de pe raza judeţului, astfel încât gradul de siguranţă publică să fie unul crescut.

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Eveniment rutier cercetat de poliţişti

La 19.07.2018, ora 12.20, în timp ce conducea autoturismul în Piața Agroalimentară din municipiul Vatra …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.