Home / Actualitate / Acţiuni desfăşurate de poliţişti. Au fost aplicate peste 40 sancțiuni contravenționale, în valoare de 9.960 lei.
Conducători auto cu alcool pur în aerul expirat opriți de către poliție

Acţiuni desfăşurate de poliţişti. Au fost aplicate peste 40 sancțiuni contravenționale, în valoare de 9.960 lei.

În perioada 14.10.-15.10.2017, Secţia 10  Poliţie Rurală Gura Humorului, a organizat o acțiune pe raza de competență, pe linia asigurării unui climat de ordine și liniște publică.

În cadrul acţiunii au fost efectuate 31 de controale şi legitimări de persoane, fiind aplicate 6 sancţiuni contravenționale, în valoare de 4.850 lei. De asemenea,  au fost controlate 15 autovehicule, 10 conducători auto fiind testați cu aparatul alcooltest. S-a reţinut 1 permis de conducere reţinute şi 1 certificat de înmatriculare a fost  retras.

Rădăuți

La data de 17.10.2017, Poliția Municipiului Rădăuți, a organizat și desfășurat o acțiune pe raza de competență, în vederea asigurării unui climat normal de siguranţă rutieră, ocazie cu care s-a constatat săvârşirea unei  infracțiuni, respectiv „conducere sub influența băuturilor alcoolice” şi s-au aplicat 44  sancțiuni contravenționale, în valoare de 9.960 lei.

Au mai fost reţinute 3 certificate de înmatriculare, din care 2 pentru lipsă I.T.P. și 1 pentru lipsă R.C.A.şi un  set de plăcuțe înmatriculare a fost ridicat, tot pentru lipsa asigurării R.C.A.

De asemena, au fost întocmite 21 comunicări către persoane fizice și juridice, pentru opriri și staționări neregulamentare, toate cele 21 de abateri fiind înregistrate video cu aparatura autospecialei de poliție.

 

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Spitalul Rădăuți nu a anunțat CAS Suceava de suspendarea activității secției de pediatrie

Până pe 5 mai, micii pacienti din zona Rădăuți ce ar fi trebuit să se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.