Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

La 19.10.2017, ora 18.20, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Fălticeni a oprit pentru control  DC Râșca – Cătun Isiodor, autoturismul condus de un localnic de 41 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Preutești

La 19.10.2017, ora 22.10, o patrulă din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Preutești a oprit pentru control pe DJ 208, din comuna Hârtop, autoturismul condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Preutești , în care se afla ca pasager proprietarul mașinii, un tânăr de 22 de ani, din aceeași localitate. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de 20 de ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autoturismul i-a fost încredințat de prietenul său, pentru a fi condus până în municipiul Fălticeni, deși știa că acesta nu deține permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal, tânărul de 20 de ani fiind cercetat  sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar cel de 22 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de ”încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La 20.10.2017, ora 02.50, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit pentru control pe B-dul 1 Mai, din localitate, autoturismul condus de un tânăr de 22 de ani, din comuna Gălăneşti. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate

Publicitate
betonfalticeni

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

O mașină s-a răsturnat după ce șoferul a pierdut controlul asupra volanului din cauza alcoolului și a vitezei excesive

La 23.04.2018, în jurul orei 01.17, în timp ce conducea autoturismul pe DC 46, din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *