Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

La 20.10.2017, ora 13.00, o patrulă din cadrul Secţiei 12 Poliţie Rurală Preuteşti, a oprit pentru control pe DJ 208C, din comuna Vulturești, autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un localnic 20 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autoturismul nu este înmatriculat, numerele de înmatriculate fiind valabile până la 14.10.2017.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

Grămești

La 21.10.2017, ora 11.58, o patrulă din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți, a oprit pentru control DC 36A, din comuna Grămești, motociclul înmatriculat condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Verești. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate

Publicitate
transportinternsiinternational

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

O mașină s-a răsturnat după ce șoferul a pierdut controlul asupra volanului din cauza alcoolului și a vitezei excesive

La 23.04.2018, în jurul orei 01.17, în timp ce conducea autoturismul pe DC 46, din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *