Home / Actualitate / Șaru Dornei: 9 arbori tăiați și sustrași fără drept de un localnic de 34 de ani, fiind transportați cu un utilaj forestier la locuința unui bătrân

Șaru Dornei: 9 arbori tăiați și sustrași fără drept de un localnic de 34 de ani, fiind transportați cu un utilaj forestier la locuința unui bătrân

La 20.10.2017, ora 09.15, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată despre faptul că, pe raza comunei Șaru Dornei, a avut loc o tăiere ilegală și un furt de arbori. Polițiștii și personalul Ocolului Silvic Vatra Dornei deplasați în locul numit „Coasta Șarului”, de pe raza comunei Șaru Dornei, au identificat 9 cioate, iar în urma inventarierii acestora, specialiștii silvici au stabilit un volum de 9,79 m.c. și o valoare de 2.924 lei.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, materialul lemnos a fost tăiat fără drept și sustras la 18.10.2017, de un localnic de 34 de ani, care l-a transportat cu un utilaj forestier la locuința unui bărbat de 75 de ani, din aceeași localitate, fiin identificat și reținut în vederea confiscării.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „tăiere fără drept de arbori ”și „furt de arbori”, ce va fi soluționat procedural.
 

Publicitate

Compex Turistic Lidana
pensiuneaLidanaVamaBucovina

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Eveniment rutier cercetat de poliţişti

La data de 19.06.2018, ora 17.10, în timp ce conducea autoutilitara pe strada 1 Mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.