Home / Actualitate / Peste 200 de șoferi testați cu aparatul etilotest. Polițiștii suceveni au demarat acțiuni de control pe drumurile din județ

Peste 200 de șoferi testați cu aparatul etilotest. Polițiștii suceveni au demarat acțiuni de control pe drumurile din județ

În perioada 20.10-22.10.2017, Serviciul Rutier – IPJ Suceava și formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat şi desfăşurat acţiuni tematice pe drumurile publice din judeţ, în scopul depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule  după ce au consumat băuturi alcoolice, precum şi a celor care încalcă legislaţia rutieră în vigoare.

Au fost  constatate 10 infracţiuni. De asemenea, au fost aplicate 73 sancţiuni contravenţionale în valoare de 32.002 lei. Pentru abaterile săvârşite în trafic au fost reţinute 2 permise de conducere.mTotodată, pentru defecţiuni tehnice şi alte abateri au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.  În cadrul acţiunii au fost testaţi cu aparatul etilotest 214 şoferi.

Spre exemplu, un bărbat de 31 ani, din comuna Dorna Arini a condus autoturismul pe strada Unirii din municipiul Vatra Dornei, în timp ce avea o concentraţie alcoolică de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal.

Din fericire, prezenta activă a poliţiştilor în teren a făcut ca aceşti şoferi să fie opriţi înainte de producerea unor tragedii.

 

Publicitate

Publicitate
statiedebetoanesisortaresuceava

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

O mașină s-a răsturnat după ce șoferul a pierdut controlul asupra volanului din cauza alcoolului și a vitezei excesive

La 23.04.2018, în jurul orei 01.17, în timp ce conducea autoturismul pe DC 46, din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *