Home / Actualitate / Vatra Dornei: Casă de locuit mistuită într-un incendiu. Câțiva cetăţeni au ieşit în întâmpinarea pompierilor spunându-le că nu au nevoie de intervenţia lor, deoarece acţionau cu o motopompă proprie

Vatra Dornei: Casă de locuit mistuită într-un incendiu. Câțiva cetăţeni au ieşit în întâmpinarea pompierilor spunându-le că nu au nevoie de intervenţia lor, deoarece acţionau cu o motopompă proprie

Militarii Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu o autospecială pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit joi 26 octombrie a.c., in jurul orei 21:00 la o locuinţă din municipiul Vatra Dornei. La sosirea echipajului, ardea o casă de locuit, iar nişte cetăţeni au ieşit în întâmpinarea pompierilor spunându-le că nu au nevoie de intervenţia lor, deoarece acţionau cu o motopompă proprie, alimentată dintr-un heleşteu, şi nu au permis accesul militarilor pe proprietate. Salvatorii au supravegheat, de la limita proprietăţii, pentru ca incendiul să nu se propage la vecinătăţi. La faţa locului a fost solicitată şi intervenţia echipajelor de poliţie şi jandarmerie.

După ce locuinţa a ars în totalitate, proprietarul a solicitat intervenţia pompierilor pentru a stinge jarul rămas, pentru a nu fi purtat de vânt. După lichidarea ultimelor focare, pompierii au întocmit documentele de intervenţie. Ulterior, instituţia noastră a demarat procedura de informare a organelor abilitate privind acest aspect. Locuinţa şi bunurile din interior au ars în totalitate, pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp.

Cauza probabilă a izbucnirii flăcărilor a fost jarul căzut din sistemul de încălzire al locuinţei (sobă cu acumulare de căldură). Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar incendiul a fost lichidat la ora 0:40.

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

O mașină s-a răsturnat după ce șoferul a pierdut controlul asupra volanului din cauza alcoolului și a vitezei excesive

La 23.04.2018, în jurul orei 01.17, în timp ce conducea autoturismul pe DC 46, din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *