Home / Actualitate / Un tânăr de 19 ani din comuna Verești a încercat să fugă de polițiști. Băiatul s-a ales cu dosar penal după ce a comis mai multe infracțiuni

Un tânăr de 19 ani din comuna Verești a încercat să fugă de polițiști. Băiatul s-a ales cu dosar penal după ce a comis mai multe infracțiuni

La data de 27.10.2017, ora 20.00, în timp acționa pe DJ 290, din comuna Verești, o patrulă din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ipoteşti, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea vehiculului, acesta fiind blocat pe un drum comunal din localitate.

Conducătorul auto, identificat de polițiști ca fiind un localnic de 19 ani, a încercat să fugă, fiind imobilizat și încătușat de polițiști.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate

Publicitate
molroprimfaceangajari

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

La 21.05.2018, ora 19.20, un echipaj din cadrul Poliției orașului Cajvana, a oprit pentru control …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *