Home / Actualitate / Alege viața! Viteză excesivă pe drumurile județene. Peste 160 de amenzi, 14 permise de conducere reținute, 3 cetificate de înmatriculare retrase

Alege viața! Viteză excesivă pe drumurile județene. Peste 160 de amenzi, 14 permise de conducere reținute, 3 cetificate de înmatriculare retrase

În perioada 28.10.-29.10.2017, Serviciului Rutier Suceava și formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat acțiuni pe raza județului pentru reducerea riscului rutier datorat vitezei excesive sau neadaptate, dar şi pentru constatarea şi sancţionarea altor genuri de abateri generatoare de evenimente rutiere grave.

În cadrul acţiunii au fost aplicate 165 sancţiuni contravenţionale în valoare de 87.275  de lei, din care cele mai multe – 109 pentru depăşirea regimului legal de viteză.   Au fost reţinute 14 permise de conducere, din care 8 pentru abateri de la regimul legal de viteză  şi 6 pentru abateri de altă natură. De asemenea, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare. În cadrul acţiunii au fost constatate  7 infracţiuni.

 

Exemple:

La data de  29.10.2017, în jurul orei 07.23, polițiștii au depistat o tânără  de 24 de ani din comuna Brodina, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209G, din comuna Straja, cu viteza de 135 km/h în localitate. A fost sancționată contravențional și i s-a reținut permisului de conducere.

La data de 29.10.2017, în jurul orei 09.27, polițiștii au depistat un tânăr de 23 de ani din comuna Brodina, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209G, din comuna Straja, cu viteza de 110 km/h în localitate. În cauză s-a procedat la reţinerea permisului de conducere şi sancţionarea contravenţională a conducătorului auto.

La data de 29.10.2017, în jurul orei 11.49, polițiștii au depistat o tânără de 23 de ani din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Cernăuţi din orașul Vicovu de Sus, cu viteza de 82 km/h în localitate, în zona de acţiune a indicatorului cu limitare de viteză 30 km/h. În cauză s-a procedat la reţinerea permisului de conducere şi sancţionarea contravenţională a conducătoarei auto.

Poliţiştii atrag încă o dată atenţia cu privire la respectarea regimului legal de viteză, conform marcajelor şi indicatoarelor rutiere şi adaptarea în permanenţă a vitezei de deplasare la condiţiile de drum. Viteza excesivă şi depăşirile neregulamentare generează accidente cu urmări din cele mai grave!

 

 

 

Publicitate

Publicitate
transportinternsiinternational

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Acţiune pe raza județului, pe linia prevenirii și combateri ilegalităților în piețe, târguri și oboare

Joi 15 noiembri a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Suceava și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.