Home / Actualitate / Ajută-ți semenii, donează sânge! Campania internă de recrutare a donatorilor de sânge la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani.

Ajută-ți semenii, donează sânge! Campania internă de recrutare a donatorilor de sânge la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani.

Acesta a fost îndemnul sub care s-a desfăşurat, în perioada 16 – 31 octombrie a.c., campania internă de recrutare a donatorilor de sânge la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani.

Nevoia permanentă de rezerve sanguine în spitalele botoşănene a motivat 38 de jandarmi, care şi-au exprimat disponibilitatea de a veni în ajutorul semenilor aflaţi în suferinţă, pentru care transfuziile de sânge sunt o necesitate medicală.

Donarea efectivă se desfăşoară în perioada 01 – 03 noiembrie, când ofiţerii şi subofiţerii jandarmi se vor prezenta la centrele de donare sanguină din municipiile Botoşani şi Dorohoi.

JJ Botoșani adresează acest îndemn şi altor cetăţeni, un gest mic din partealor ar aduce alinare suferinţei altor persoane, care au nevoie de sprijinul şi compasiunea semenilor!

Galerie foto

Publicitate

Publicitate
betonfalticeni

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

FRASIN  La 18.06.2018, ora 12.20, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Gura Humorului, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.