Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La data de 03.11.2017, ora 12.05, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2H, din comuna Horodnic de Jos, un tânăr de 23 de ani din comuna Voitinel, a efectuat o manevră de depășire, moment în care, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un șanț. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a pasagerului din autoturism, un tânăr de 18 ani din aceeași localitate, care au fost transportați cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Fălticeni

La data de 03.11.2017, ora 12.05, în timp ce conducea autoturismul pe str. 2 Grăniceri din municipiul Fălticeni, un bărbat de 41 de ani din județul Iași, a surprins și accidentat grav, o localnică de 86 de ani, care, în calitate de pieton, traversa regulamentar strada pe trecerea de pietoni semnalizată cu marcaje și indicatoare. Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și victimei, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Cacica

La data de 04.11.2017, în jurul orei 18.10, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E, în interiorul comunei Cacica, un bărbat de 36 de ani, din comuna Poieni-Solca, a acroşat și accidentat o localnică de 30 de ani, angajată în traversarea drumului public prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător. Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și victimei, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La data de 04.11.2017, ora 19.50, în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Unirii din municipiul Suceava, pe banda a doua, un localnic de 66 de ani, a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Ipoteşti, care se deplasa pe aceeaşi direcţie de mers, pe banda întâi, după care, a părăsit partea carosabilă. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 66 de ani şi a soţiei acestuia, o femeie de 61 ani, din aceeași localitate, pasageră în autoturism. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

FRASIN  La 18.06.2018, ora 12.20, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Gura Humorului, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.