Home / Actualitate / Material lemnos transportat fără documente de provenienţă de către un bărbat din Horodnic de Sus, confiscat de poliţişti

Material lemnos transportat fără documente de provenienţă de către un bărbat din Horodnic de Sus, confiscat de poliţişti

La data de 06.11.2017, ora 14.00, o patrulă din cadrul Secţiei 13 Poliţie Rurală Bălcăuți, a oprit pentru control pe DC 35 din localitate, autoutilitara condusă de un bărbat de 30 de ani din comuna Horodnic de Sus, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos, motiv pentru care, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că acesta transporta ilegal cantitatea de 1,86 m.c. lemn de foc de esență fag.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 213 lei, a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Adâncata.
 

Publicitate

Publicitate
molroprimfaceangajari

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

FRASIN  La 18.06.2018, ora 12.20, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Gura Humorului, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.