Home / Actualitate / A ajutat atata lume, acum are nevoie si el de sprijin! Tanarul Andrei Viorel, din Suceava, nu se poate muta in locuinta primita ca n-are conditii! FOTO

A ajutat atata lume, acum are nevoie si el de sprijin! Tanarul Andrei Viorel, din Suceava, nu se poate muta in locuinta primita ca n-are conditii! FOTO

Andrei Viorel Cotofanu, un tanar in varsta de 30 de ani, din Suceava, recunoscut pentru faptele bune pe care le-a facut fata de multi nevoiasi, are si el acum nevoie de ajutor.

Andrei Viorel a devenit o mica vedeta locala dupa ce a initiat mai multe campanii umanitare pentru copiii aflati intr-un centru din Vatra Dornei, dar si pentru o femeie imobilizata, Liliana Cercel. (Vezi AICI imagini din casa Lilianei Cercel, femeia pe care Andrei Viorel a ajutat-o)

Andrei Viorel ii ajuta pe cei 117 copii orfani, saraci si abandonati, de la Casa Vladimir din Vatra Dornei, cei pe care regretatul parinte Mihai Negrea i-a crescut. Tanarul face multe campanii pentru ca cele 117 suflete sa aiba atat mancare, cat si haine sau rechizite scolare.

Tanarul a fost sensibilizat si de o femeie imobilizata in scaun cu rotile de zeci de ani, asa ca a ajutat-o sa primeasca o locuinta sociala, dar si sa i-o renoveze ca sa poata locui in ea, tot facand campanii. Un afacerist din Suceava a fost impresionat de faptele pe care le face Andrei Viorel pentru cei care au nevoie de ajutor si i-a oferit un cadou la care nu visa.

Barbatul i-a oferit o garsoniera, insa, momentan tanarul nu are conditii sa poata locui acolo. Andrei Viorel cere ajutorul oamenilor ca sa poata avea si el o casa, sa traiasca in conditii normale.

„Am nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a finaliza renovarea locuintei mele, ce am primit-o cadou de la un bun prieten de-al meu din Suceava. El a vazut ca sunt corect si ajut oamenii sarmani si mi-a cumparat o garsoniera ce necesita renovare. Am nevoie de ajutorul oamenilor, am nevoie de sprijin financiar pentru a-mi termina renovarea si pentru a ma putea muta in ea. Trebuie sa platesc muncitorii, dar si materialele de constructii necesare renovarii. Am schimbat tevi de apa, canalizare si electricitate, iar recent am reusit sa finalizez si baia. Mai am nevoie sa termin si camera, ca sa pot locui. Rog sprijin”, e mesajul lui Andrei Viorel Cotofanu.

Andrei Viorel Cotofanu (29 de ani) a trait la orfelinat o buna perioada de timp, apoi a stat pe la prieteni, a locuit si cu chirie, iar momentan sta la o cunostinta, pana cand isi va finaliza garsoniera primita cadou si se va muta in ea.

Cei care vor sa-l ajute pe Andrei Cotafanu o pot face donand in contul deschis pe numele lui, la Sucursala BCR Suceava:

RO55RNCB0234108170260001

Pentru mai multe detalii puteti suna la 0742.707.196.

Sursa: wowbiz.ro

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

La 15.08.2018, ora 06.03, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.