Home / Actualitate / Autoturism căutat de autoritățile belgiene, descoperit în P.T.F. Petea

Autoturism căutat de autoritățile belgiene, descoperit în P.T.F. Petea

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au depistat un cetățean moldovean care transporta pe o auto-remorcă un autoturism Dacia Logan, ce figura ca fiind căutat de autoritățile din Belgia.

Marți, 07 noiembrie a.c., în jurul orei 09.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră cetățeanul moldovean Ilie A., în vârstă de 58 de ani, domiciliat în R. Moldova, care conducea o autoutilitară marca Mercedes Benz, tractând o remorcă pe care transporta un autoturism marca Dacia Logan, înmatriculat în Belgia. La controlul de frontieră, lucrătorii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că autoturismul Dacia Logan figurează ca fiind căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autoritățile din Belgia în data de 02 noiembrie 2017.

În urma celor constatate, moldoveanul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar mașina, în valoare de aproximativ 45.000 lei, a fost indisponibilizată la sediul P.T.F. Petea în vederea continuării cercetărilor.

 

Publicitate

Publicitate
transportinternsiinternational

Publicat de: Info Artur

Alte articole

O gospodărie din Vatra Dornei distrusă de un incendiu

Militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *