Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

La data de 09.11.2017, ora 20:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Suceava au oprit pentru control pe DN17, în localitatea Ilișești, la intersecția cu DJ 178, autoturismul condus de către un bărbat, de 42 ani, din comuna Ilișești, care emana halenă alcoolică. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Fundu Moldovei

La data de 09.11.2017, în jurul orei 14:40, polițiștii din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au oprit pentru control pe DJ 175, din comuna Fundu Moldovei, autoturismul condus de un bărbat, de 66 ani, din comuna Fundu Moldovei, din direcția Pojorâta spre Breaza. Din verificările efectuate , s-a constatat faptul că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

S-a întocmit dosar penal săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Suceava

La data de 09.11.2017, în jurul orei 14.35, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Suceava au oprit pentru control pe strada Biruinţei din municipiul Suceava autoutilitara condusă de către un bărbat, de 53 de ani, din municipiul Suceava. În urma testării efectuate cu aparatul etilotest a bărbatului a rezultat valoarea de 1.27 mg/L alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Jud. Suceava în vederea recoltării mostrelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei..

S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „refuzul conducătorului unui vehicul de a se supune recoltării mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”.

Frătăuții Vechi

La data de 09.11.2018, ora 03.50, un echipaj de poliție din cadrul din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, au oprit în trafic, pe raza comunei Frătăuții Vechi, D.J. 178F, autoturismul condus de un bărbat, de 51 ani, localnic. Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care s-a procedat la transportarea acestuia la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la infracțiunea de ,,conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.

 

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Eveniment rutier cercetat de poliţişti

La 19.07.2018, ora 12.20, în timp ce conducea autoturismul în Piața Agroalimentară din municipiul Vatra …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.