Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

La data de 10.11.2017, ora 09.00, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, a oprit pentru control pe DN 17A, din localitate, autoturismul condus de un localnic de 84 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere reținut din data de 29.07.2016.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost reținut”, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La data de 10.11.2017, ora 09.40, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Suceava, a oprit pentru control pe str. Traian Vuia, din localitate, autoturismul condus de un tânăr de 27 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, care a prezentat un permis de conducere emis de autorităţile ucrainene, la data de 23.06.2015. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, primul paşaport fiind emis pe numele lui la data de 23.08.2017. Întrucât existau suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere, polițiștii au continuat verificărilor, ocazie cu care, în urma audierii, tânărul a recunoscut faptul că, nu deţine permis de conducere şi că permisul de conducere prezentat l-a cumpărat în toamna anului 2016 de la o persoană necunoscută.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” și „uz de fals”, ce va fi soluționat procedural.

Mitocu Dragomirnei

La data de 11.11.2017, ora 19.00, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata, a oprit pentru control pe raza comunei Mitocu Dragomirnei, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de un localnic de 23 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că autoturismul nu este înmatriculat, autorizația provizorie de circulație fiind expirată din 25.09.2017
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

La data de 11.11.2017, ora 18.20, o patrulă din cadrul Poliției orașului Frasin, a oprit pentru control pe DN 17, la intersecția cu DJ 177A din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 42 de ani din comuna Mitocu Dragomirnei. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere anulat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Eveniment rutier cercetat de poliţişti

La data de 19.06.2018, ora 17.10, în timp ce conducea autoutilitara pe strada 1 Mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.