Home / Actualitate / Sancțiuni de peste 100.000 lei aplicate de polițiști în cadrul unei ample acțiuni pe linia prevenirii și combaterii actelor ilicite de comerț

Sancțiuni de peste 100.000 lei aplicate de polițiști în cadrul unei ample acțiuni pe linia prevenirii și combaterii actelor ilicite de comerț

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Suceava au organizat o amplă acţiune de verificare a mai multor unităţi economice, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de evaziune fiscală, contrabandă și comerț ilicit.

Astfel, în perioada 08.11. – 10.11.2017, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Suceava a organizat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii activităților economice ilicite din sfera traficului cu produse accizabile şi a comerțului neautorizat pe raza judeţului Suceava.

La acţiune au participat peste 30 de poliţişti, fiind verificate 50 de societăți comerciale, persoane fizice, întreprinderi individuale/familiale.

În cadrul acţiunilor de control au fost constatate 3 infracțiuni.

De asemenea, poliţiştii au aplicat 46 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 135.000 lei.

Totodată, au fost confiscate bunuri în valoare de peste 180.000 lei, constând în ţigări, bunuri industriale, articole de îmbrăcăminte, etc.

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, legalitatea actelor de comerţ fiind un obiectiv prioritar al poliţiştilor, mai ales în condiţiile în care se preconizează o intensificare a activităţilor comerciale generată de apropierea sărbătorilor specifice lunii decembrie.

 

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Eveniment rutier cercetat de poliţişti

La 19.07.2018, ora 12.20, în timp ce conducea autoturismul în Piața Agroalimentară din municipiul Vatra …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.