Home / Actualitate / Acțiuni pentru siguranța cetățeanului organizate de Poliția orașului Siret

Acțiuni pentru siguranța cetățeanului organizate de Poliția orașului Siret

Poliţiştii Serviciului Ordine Publică şi cei din cadrul Poliţiei Oraşului Siret au organizat în data de 15 noiembrie 2017 acţiuni pentru creşterea gradului de siguranţă publică şi respectarea legalităţii actelor de comerţ pe raza orşului Siret.

Au fost cerificate 15 unităţi economice şi au fost aplicate în total 13 sancţiuni contravenţionale. La data de 31.10.2017, Serviciul de Ordine Publică, în cooperare cu Poliţia oraşului Gura Humorului şi reprezentanţi ai D.S.V.S.A. Suceava au organizat o acțiune în târgul din orașul Gura Humorului, pe linia prevenirii şi combaterii comerţului şi transportului ilicit cu produse agricole, animale și produse de origine animală. Au fost verificate 15 societăţi comerciale, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale și producători agricoli. Au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3800 lei.  Au fost controlate 62 auto și au fost legitimate 105 persoane.

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, poliţiştii urmărind în permanenţă creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului şi legalitatea actelor de comerţ . Acţiunile vor fi derulate în toate târgurile şi zonele comerciale de pe raza judeţului, având în vedere faptul că în perioada următoare se preconizează o intensificare a activităţilor comerciale, poliţiştii având ca obiectiv siguranţa cetăţeanului şi protejarea intereselor sale.

Publicitate

Publicitate
statiedebetoanesisortaresuceava

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Eveniment rutier cercetat de poliţişti

La 19.07.2018, ora 12.20, în timp ce conducea autoturismul în Piața Agroalimentară din municipiul Vatra …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.