Home / Actualitate / Mai multe unități economice controlate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Suceava

Mai multe unități economice controlate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Suceava

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Suceava au organizat o amplă acţiune de verificare a mai multor unităţi economice, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de evaziune fiscală, contrabandă și comerț ilicit.

Astfel, la data de 15.11.2017, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Suceava, în cooperare cu Poliția municipiului Suceava, Serviciul Județean de Poliție Transporturi şi lucrători din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava, a organizat o acţiune pe raza municipiilor Suceava, Fălticeni și Rădăuți, pe linia prevenirii și combaterii evaziunii fiscale și a comerțului licit.

La acţiune au participat peste 30 de poliţişti, fiind verificate 52 de societăți comerciale, persoane fizice, întreprinderi individuale/familiale.

În cadrul acţiunilor, poliţiştii au aplicat 43 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 87.400 lei.

Totodată, au fost confiscate bunuri în valoare de peste 12.000 lei, constând în ţigări, bunuri industriale, articole de îmbrăcăminte, etc.

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, legalitatea actelor de comerţ fiind un obiectiv prioritar al poliţiştilor, mai ales în condiţiile în care se preconizează o intensificare a activităţilor comerciale generată de apropierea sărbătorilor specifice lunii decembrie.

 

Publicitate

Publicitate
transportinternsiinternational

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Eveniment rutier cercetat de poliţişti

La 19.07.2018, ora 12.20, în timp ce conducea autoturismul în Piața Agroalimentară din municipiul Vatra …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.