Două sinucideri în ultimele două săptămâni în comuna Fântânele

În ultimele două săptămâni, două persoane din comuna Fântânele au decis să-și încheie socotelile cu viața.

O femeie de 49 de ani din localitatea Fântânele și-a pus capăt zilelor, într-o anexă a locuinței. Trupul femeii a fost găsit miercuri seara, de un vecin, care a anunțat poliția apelând 112.

La fața locului s-a deplasat Ambulanța, însă cadrele medicale nu au mai putut face nimic. Deocamdată nu se știe motivul pentru care femeia a recurs la un astfel de gest. Soțul acesteia a fost plecat toată ziua la muncă și nu știe din ce cauză s-a petrecut această tragedie.

In urma cu două săptămâni, un tânăr din localitatea Bănești și-a luat viața chiar în ziua în care a împlinit 20 de ani. Gabriel F. s-a întors recent din Italia.  Familia povesteste că în ziua de 31 octombrie băiatul și-a petrecut ziua de naștere, iar în jurul orei 23:00 s-a întors acasă, a mâncat și s-a dus să se culce. După ce s-a asigurat că familia doarme, tânărul a plecat. Rudele susțin că Gabriel ar fi suferit o decepție în dragoste, după ce iubita sa l-a părăsit. Băiatul a cedat psihic și a decis să își pună capăt zilelor.

În dimineața zilei de 1 noiembrie, o localnică, l-a găsit pe băiat, spânzurat în vecinătatea izvoarelor din Bănești. În trecut, Gabriel a mai încercat să se sinucidă. Din nefericire, de această dată, planul lui a fost dus la bun sfârșit.

Polițiștii au deschis un dosar și urmează să stabilească cauza exactă a gestului la care a recurs Gabriel F.

 

Publicitate

Publicitate
molroprimfaceangajari

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Hoț trimis 3 ani și 8 luni la pușcărie

Poliția Municipiului Rădăuți a primit spre executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.