Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La data de 19.11.2017, în jurul orei 09.00, în timp ce conducea autoturismul pe DC 33, din comuna Vatra Moldoviței, un tânăr de 22 de ani, din comuna Frumosu, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus din sens opus de un bărbat de 55 de ani, din localitate.Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unui bărbat de 36 de ani și a unei tinere de 19 ani, ambii pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 55 de ani.Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 19.11.2017, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2H, în orașul Milișăuți, un bărbat de 45 de ani, din comuna Frătăuții Vechi, a surprins și accidentat pe un bărbat de 48 de ani, din județul Botoșani, care, fiind în stare de ebrietate, s-a angajat în traversarea drumului public în fugă, fără să se asigure. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și victimei, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 19.11.2017, în jurul orei 18.50, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, în comuna Bosanci, o localnică de 37 de ani, a surprins și accidentat pe un bărbat de 52 de ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea drumului public prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acesteia și victimei, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate

Publicitate
molroprimfaceangajari

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

O gospodărie din Vatra Dornei distrusă de un incendiu

Militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *