Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La data de 20.11.2017, ora 12.10, în timp ce conducea autoturismul pe str. Mihai Eminescu din municipiul Fălticeni, ajungând la intersecția cu str. Ion Dragoslav, o femeie de 23 de ani din comuna Vulturești, a accidentat o femeie de 55 de ani din localitate, care traversa regulamentar strada pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător, după care, a plecat de la fața locului, fiind identificată de polițiști la domiciliul soțului ei din municipiul Fălticeni. Victima a fost transportată cu o mașină de ocazie la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acesteia și victimei li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.

La data de 20.11.2017, ora 17.00, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 155A, din comuna Bogdănești, un localnic de 42 de ani a accidentat un bătrân de 81 de ani din aceeași localitate, angajat în traversarea drumului, prin spatele unui camion staționat, prin loc interzis și fără să se asigure corespunzător. Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 20.11.2017, ora 17.15, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, pe raza comunei Fântâna Mare, un localnic de 65 de ani a redus viteza pentru a efectua un viraj la dreapta pe un drum lateral, moment în care a fost lovit în partea din spate de autoturismul condus de un bărbat de 36 de ani din orașul Salcea, care circula în spate și care nu a păstrat o distanță suficientă în mers. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 65 de ani şi a unei femei de 63 de ani din comuna Spătărești, pasageră în autoturismul condus de acesta, cele două persoane fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate

Publicitate
molroprimfaceangajari

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

O gospodărie din Vatra Dornei distrusă de un incendiu

Militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *