Home / Actualitate / Sancțiuni de peste 250 000 lei aplicate de polițiști în cadrul unei ample acțiuni pe linia prevenirii și compaterii actelor ilicite de comerț

Sancțiuni de peste 250 000 lei aplicate de polițiști în cadrul unei ample acțiuni pe linia prevenirii și compaterii actelor ilicite de comerț

La data de 23.11.2017, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Suceava au organizat o amplă acţiune de verificare a mai multor unităţi economice, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de evaziune fiscală, contrabandă și comerț ilicit.

În cadrul acţiunii, au fost verificate 102 de societăți comerciale, persoane fizice, întreprinderi individuale/familiale.

Poliţiştii au aplicat 101 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 265.000 lei şi au constatat săvârşirea unei infracţiuni.

Totodată, au fost confiscate bunuri în valoare de peste 30.720 lei, constând în țigări, produse industriale, etc.

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, legalitatea actelor de comerţ fiind un obiectiv prioritar al poliţiştilor, mai ales în condiţiile în care se preconizează o intensificare a activităţilor comerciale generată de apropierea sărbătorilor specifice lunii decembrie.

Publicitate

Incaltaminte Fabricat in Romania
pensiuneaLidanaVamaBucovina

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

O gospodărie din Vatra Dornei distrusă de un incendiu

Militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *