Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La data de 24.11.2017, ora 20.06, în timp ce conducea autoturismul pe str. Eudoxiu Hurmuzachi din municipiul Rădăuți, o localnică de 33 de ani, a surprins și accidentat ușor un bărbat de 32 de ani din aceeași localitate, care, fiind sub influența băuturilor alcoolice, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acesteia și victimei, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Liteni

La data de 25.11.2017, în jurul orei 14.45, în timp ce conducea autoturismul pe str. Siliștei, din orașul Liteni, un localnic de 42 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat pe contrasens, ocazie cu care, a surprins și accidentat grav o localnică de 42 de ani, ce se deplasa în calitate de pieton pe marginea părții carosabile. Întrucât inițiat nu a recunoscut cine a condus vehiculul, polițiștii, l-au testat cu aparatul etilotest pe bărbatul de 42 de ani, rezultatul fiind de 1,33 mg/l alcool în aerul expirat, după care și pe pasagerul din autoturism, un bărbat de 41 de ani din comuna Vulturești, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool în aerul expirat, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma accidentului, a rezultat și rănirea ușoară a conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural prin unitatea de parchet competentă.

Vadu Moldovei

La data de 25.11.2017, ora 17.35, în timp ce conducea autoturismul pe str. 2 Grăniceri, din municipiul Fălticeni, un bărbat de 33 de ani, din comuna Vadu Moldovei, a surprins și accidentat ușor un bărbat de 30 de ani, din comuna Boroaia, aflat sub influența băuturilor alcoolice și care s-a angajat în traversarea străzii în fugă, pe marcajul pietonal. Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto și de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru pieton, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

O gospodărie din Vatra Dornei distrusă de un incendiu

Militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *