Home / Actualitate / În ultimele două zile poliţiştii au identificat în trafic mai mulţi şoferi dând dovadă de iresponsabilitate, au urcat băuţi la volan. Vezi unde s-a întâmplat!
Conducători auto cu alcool pur în aerul expirat opriți de către poliție

În ultimele două zile poliţiştii au identificat în trafic mai mulţi şoferi dând dovadă de iresponsabilitate, au urcat băuţi la volan. Vezi unde s-a întâmplat!

În ultimele două zile, zeci de echipaje de poliţie au fost prezente pe drumurile publice de pe raza întregului judeţ pentru a se asigura că participanţii la trafic vor ajunge la destinaţie în condiţii de deplină siguranţă. Şi de această dată poliţiştii au identificat în trafic mai mulţi şoferi care, dând dovadă de iresponsabilitate au urcat băuţi la volan. În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosare penale şi au suspendat şoferilor dreptul de a mai conduce vehicule pe drumurile publice.

Prezentăm alăturat, câteva cazuri în care poliţiştii au întocmit dosare penale şoferilor identificaţi băuţi la volan.

Milişăuți

La data de 24.11.2017, în jurul orei 18.50, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava, a oprit pentru control pe DN 2H, din orașul Milişăuți, autoturismul control de un localnic de 49 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.

Moara

La data de 25.11.2017, ora 16.50, o patrulă din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Moara a oprit pentru control pe DJ 209C, din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 64 de ani, din comuna Horodniceni. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Udești

La data de 25.11.2017, ora 20.12, Secția 2 Poliție Rurală Ipoteşti a fost sesizată prin „S.N.U.A.U 112” despre faptul că, pe raza comunei Udești, un autoturism a intrat într-un şanţ, iar conducătorul auto se află sub influenţa băuturilor alcoolice. Polițiștii deplasați operativ la fața locului au identificat într-un şanț de pe marginea DJ 208A, un autoturismul avariat și pe conducătorul auto, un bărbat de 34 de ani, din comuna Bosanci. Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, la spital, a refuzat și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.

Hârtop

La data de 26.11.2017, ora 03.43, o patrulă din cadrul Secţie 12 Poliţie Rurală Preuteşti a oprit pentru control pe DJ 208C, din comuna Hârtop, autoturismul condus de un tânăr de 26 de ani, din municipiul Fălticeni. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

O gospodărie din Vatra Dornei distrusă de un incendiu

Militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *