Home / Actualitate / Jandarmii din Botoșani alături de cetățeni de Ziua Națională a României
????????????????????????????????????

Jandarmii din Botoșani alături de cetățeni de Ziua Națională a României

Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani va asigura ordinea și liniștea publică la manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Naționale a României, în municipiile Botoșani, Dorohoi şi oraşul Darabani.

Efectivele de jandarmi, împreună cu reprezentanți ai altor instituții din cadrul M.A.I., vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea civilizată a manifestărilor cu caracter comemorativ și cultural.

Jandarmii vor fi prezenți alături de cetățeni în Piața 1 Decembrie din municipiul Botoșani, la Monumentul Eroilor din Primul Război Mondial, unde vor avea loc ceremonialul religios și depunerile de coroane, după care vor veghea ca parada militară să se desfășoare în condiții de siguranță.

De asemenea, în minivacanţa de 1 Decembrie, jandarmii vor executa misiuni de menţinere a ordinii şi liniştii publice în cooperare cu lucrătorii de poliţie, în mediul urban şi rural, pentru prevenirea producerii unor fapte antisociale.

Recomandăm participanților la aceste manifestări să respecte indicațiile și măsurile luate de forțele de ordine, pentru asigurarea unui climat adecvat sărbătoririi Zilei Naționale  a României şi să apeleze în cel mai scurt timp numărul unic de apeluri de urgenţă 112, pentru luarea măsurilor legale de către lucrătorii Ministerului Afacerilor Interne, atunci când acestea se impun.

Publicitate

Publicitate
mobilasuceavainstocsilacomanda

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 13.12.2018, ora 11.25, în timp ce conducea autoturismul pe DN 18, în afara comunei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.