Home / Actualitate / Burdujeni: Foto | Oi atacate și măcelărite de o haită de câini maidanezi

Burdujeni: Foto | Oi atacate și măcelărite de o haită de câini maidanezi

Turmă de oi a unui localnic de pe strada Tinereții din cartierul Burdujeni, a fost atacată luni noaptea de mai mulți câini vagabonzi, care au sfașiat trei animale si au ranit grav alte trei.

Proprietarul turmei, Curcă Daniel, a declarat că din cele șapte oi pe care le deține, trei i-au fost ucise, iar alte trei oi agonizeazã, cu carnea sfâșiată pana la os, provocată de o haită de câini flămânzi.

„Oile au fost aduse acasă de la stână, în urmă cu 2 zile, când a căzut prima zăpadă, le-am făcut un țarc special amenajat în curte, îngrădit cu plasă.  Luni noapte, câinii au săpat pe sub plasă și au intrat în țarc. Pe la ora 06.30, când am mers să le dau de mâncare, am găsit animalele moarte și sfășiate.  Haita de câinii s-a aciuat de ceva vreme pe aici, se pot vedea umblând prin zona grajduri, la vechea fermă de oi. Anul trecut, câinii au provocat pagube și la vecini, au fost ucise capre și mai multe găini. Îmi doream foarte mult să le înmulțesc, poate nu vă vine a crede, dar am fost până la Bistrița să cumpar o oaie, acum este rănită grav, vad cum agonizează și nu știu dacă se va vindeca.

Am sesizat poliția, primăria dar și medicul veterinar,  sper să fiu despăgubit”, a declarat proprietarul animalelor.

Foto

 

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

O gospodărie din Vatra Dornei distrusă de un incendiu

Militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *