Foto-Ultima oră: Al doilea accident grav produs astăzi, o persoana a murit și alte două sunt în stare gravă

Un grav accident de circulație s-a produs duminică în jurul orei 12.20, în localitatea Vadu Moldovei. În accident au fost implicate un microbuz. Potrivit ISU Bucovina, accidentul s-a produs pe DN2, pe raza comunei Vadu Moldovei, și a fost anunțat la 112 în jurul orei 12:00.
Din impactul dintre un microbuz și un autoturism a rezultat rănirea a patru persoane – șoferul microbuzului, iar din autoturism, o familie formată din trei membri, doi adulți și un copil.

La fața locului s-a deplasat modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Fălticeni, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță B2, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Femeia și bărbatul din autoturism au rămas încarcerați, pentru ultimul, din nefericire, declarându-se decesul. După evaluarea răniților, copilul și mama sa fiind în stare gravă, iar șoferul microbuzului în stare stabilă, cei trei au fost transportați la unități spitalicești, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Foto

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Hoț trimis 3 ani și 8 luni la pușcărie

Poliția Municipiului Rădăuți a primit spre executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.