Home / Actualitate / Dosare penale pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice întocmite de poliţişti
Conducători auto cu alcool pur în aerul expirat opriți de către poliție

Dosare penale pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice întocmite de poliţişti

La data de 08.12.2017, ora 23.20, o patrulă din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei, a oprit pentru control pe DJ 155A, din comuna Râșca, autoturismul înmatriculat în străinătate condus de un localnic de 19 ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Dorna Candrenilor

La data de 09.12.2017, ora 15.52, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control pe DN 17, din comuna Dorna Candrenilor, autoturismul condus de un bărbat de 32 de ani, din municipiul Vatra Dornei. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate
mobilasecondhandsuceava

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Minoră de 15 ani acroșată de un autoturism după ce a fost împinsă de un coleg pe partea carosabilă

GURA HUMORULUI- Minoră de 15 ani acroșată de un autoturism după ce a fost împinsă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *