Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La data de 08.12.2017, ora 19.45, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe DJ 178F, în afara localității Măneuți, un localnic de 54 de ani, s-a dezechilibrat și a pătruns pe mijlocul drumului, fiind acroșat de autoturismul condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 32 de ani din comuna Frătăuții Vechi. În urma impactului, a rezultat rănirea biciclistului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. După producerea accidentului, un tânăr de 20 de ani din localitate, rudă cu victima, a luat bicicleta de la fața locului și a transportat-o la domiciliu, fără acordul poliției.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și victimei, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, vinovat de producerea accidentului se face conducătorul bicicletei care se deplasa pe drumul public pe contrasens, fără a avea bicicleta dotată corespunzător.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „modificarea urmelor accidentului fără acordul poliției”, ce va fi soluționat procedural.

Cumpărătura

La data de 08.12.2017, ora 17.03, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, dinspre comuna Bunești spre localitatea Cumpărătura, un bărbat de 72 de ani din municipiul Suceava a efectuat o manevră de întoarcere peste marcajul dublu continuu ce desparte sensurile de deplasare, fiind acroșat de autoutilitara condusă regulamentar de o femeie de 40 de ani din județul Bacău. În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 72 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Dumbrăveni

La data de 09.12.2017, ora 14.35, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29, în afara localității Dumbrăveni, un tânăr de 23 de ani, din județul Botoșani, s-a angajat în efectuarea manevrei de depășire a autoturismului condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Comănești, care a efectuat un viraj la stânga pentru a pătrunde în incinta unei societăți comerciale, cele două vehicule intrând în coliziune. Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 21 de ani și a unei femei de 46 de ani, din județul Botoșani pasageră în celălalt autoturism.

Victimele au fost transportate cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

 

Publicitate

Compex Turistic Lidana
pensiuneaLidanaVamaBucovina

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Minoră de 15 ani acroșată de un autoturism după ce a fost împinsă de un coleg pe partea carosabilă

GURA HUMORULUI- Minoră de 15 ani acroșată de un autoturism după ce a fost împinsă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *