Foto: 9 DECEMBRIE – ZIUA INTERNAŢIONALĂ ANTICORUPŢIE. Acţiuni de informare cu caracter preventiv pentru aniversarea Zilei Internaţionale Anticorupţie

În perioada 07.12.2017-09.12.2017, în contextul aniversării Zilei Internaționale Anticorupție – 9 Decembrie şi în vederea promovării unor mesaje cu conținut informativ – preventiv anticorupție și pentru diversificarea canalelor de informare a societății civile, reprezentanți din cadrul Serviciului Județean Anticorupție Suceava au organizat o acţiuni de prevenire şi responsabilizare anticorupţie prin distribuirea unui număr de aproximativ 2000 flyere, cu informaţii privind numărul Tel Verde al Direcţiei Generale Anticorupţie – 0800 806 806, mesaje de informare anticorupţie, precum şi datele de contact ale Serviciului Judeţean Anticorupţie Suceava.

În data de 07.12.2017, reprezentanții Serviciului Județean Anticorupție Suceava, împreună cu voluntari din cadrul O.N.G. „ELSA” Suceava şi funcționari publici din cadrul Inspectoratul de Poliţie al Județului Suceava, au distribuit flyere şi au promovat mesajele anticorupţie în rândul cetăţenilor şi funcţionarilor publici prezenţi în incinta şi în zona sediului Primăriei Municipiului Suceava şi a sediilor instituţiilor publice aflate în complexul comercial Iulius Mall Suceava.

La data de 08.12.2017, reprezentanți din cadrul Serviciului Județean Anticorupție Suceava au susţinut un simpozion de informare anticorupţie cu studenţi ai Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, fiind abordate subiecte privind atribuțiile Direcţiei Generale Anticorupţie, necesitatea apariției unei zile anticorupţie, faptele de corupţie şi efectele negative ale fenomenului corupției asupra dezvoltării unei societăți. Ulterior au continuat activităţile de distribuire flyere, începute în ziua anterioară, în sediul instituţiei de învăţământ, în zona campusului universitar, dar şi pe străzile adiacente.

La data de 09.12.2017, au fost distribuite flyere în zona de frontieră cu Ucraina, pornind din orașul Vicovu de Sus – la târgul organizat săptămânal şi continuând pe un traseu care s-a încheiat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret.

La aceeaşi dată, lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava au distribuit, în cadrul misiunilor de asigurare a ordinii şi liniştii publice la competițiile sportive, un număr de aproximativ 400 de flyere.

Serviciul Judeţean Anticorupţie Suceava a beneficiat de sprijinul financiar acordat de Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Suceava pentru realizarea a 3000 de flyere.

Foto

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

A murit carbonizat în casă la o zi după ce s-a externat din spital, cu un picior amputat

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, cu probleme locomotorii, este victima din incendiul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.