Home / Actualitate / Accidente rutiere cercetate de polițiști

Accidente rutiere cercetate de polițiști

La data de 10.12.2017, ora 06.50, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe str. Putnei din municipiul Rădăuți, din cauza neadaptării vitezei, o tânără de 21 de ani din orașul Vicovu de Sus, a pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă. Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unei tinere de 20 de ani din comuna Straja, pasageră în autoturism. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de  10.12.2017, ora 09.23, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208B, între localităţile Dumbrăveni şi Vereşti, un bărbat de 66 de ani, din județul Galaţi, fără forme legale în judeţul Botoşani, a efectuat manevra de depăşire a unei autoutilitare, moment în care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, părăsind partea.Din accident, a rezultat decesul unui bărbat de 68 de ani, din judeţul Botoşani, pasager în autoturism și rănirea conducătorului auto. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ucidere din culpă”, și „vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluționat procedural.

La data de  10.12.2017, ora 11.55, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, în localitatea Vadu Moldovei, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Suceava, s-a angajat în depășirea neregulamentară  a unui microbuz, pe un sector de drum în curbă, prevăzut cu indicator „Depășirea interzisă” și marcaj longitudinal continuu, intrând în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 34 de ani, din județul Bistrița Năsăud. Din accident, a rezultat decesul conducătorului auto de 34 de ani și a unui minor de 9 ani, vătămarea corporală gravă a unei femei de 39 ani, ambii din județul Bistrița Năsăud, ultimii doi pasageri în autoturismul care circula regulamentar și rănirea ușoară a conducătorului auto de 30 de ani. Conducătorul auto de 30 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ucidere din culpă”, și „vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluționat procedural.

La data de  10.12.2017, în jurul orei 14.55, în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Unirii din municipiul Suceava, un bărbat de 45 de ani, din comuna Grămești, a accident ușor un tânăr de 19 ani, din comuna Adâncata, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii pe marcajul pietonal. Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 10.12.2017, în jurul orei 17.15, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29, în interiorul orașului Salcea, un bărbat de 43 de ani, din județul Botoșani, a accidentat o femeie de 69 de ani, din localitate, aflată pe partea carosabilă pe sensul său de mers, în calitate de pieton. Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Victima a fost transportată cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă, în jurul orei 21.40, a decedat. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
 

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Săveni: O femeie în vârstă de 75 de ani, din orașul Săveni, a ajuns la spital cu atac de panică după ce și-a văzut o parte din bunurile pe care le avea în bucătăria de vară cuprinse de flăcări.

S-a întâmplat în această dimineață, în jurul orei 10.00, când proprietara a dorit să folosească …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *