Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier

Dosare penale la regimul rutier

La data de 10.12.2017, ora 12.35, o patrulă din cadrul Poliției comunale Șcheia, a oprit pentru control pe DJ 178A, din localitate, autoturismul condus de un localnic de 46 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

La data de 10.12.2017, ora 16.24, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului C-lung Moldovenesc, a oprit pentru control pe DN 17, în comuna Pojorâta, autoturismul condus de un bărbat de 48 de ani, din județul Botoșani, ocazie cu care, în urma verificării poliţei de asigurare obligatorie RCA, valabilă până la data de 16.11.2018 și prezentată de conducătorul auto pentru autoturismul în cauză, polițiștii au constatat faptul că autovehiculul nu figura în evidenţe ca fiind asigurat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „fals material în înscrisuri oficiale” şi „uz de fals”, ce va fi soluționat procedural.
 

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Săveni: O femeie în vârstă de 75 de ani, din orașul Săveni, a ajuns la spital cu atac de panică după ce și-a văzut o parte din bunurile pe care le avea în bucătăria de vară cuprinse de flăcări.

S-a întâmplat în această dimineață, în jurul orei 10.00, când proprietara a dorit să folosească …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *