Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La data de 11.12.2017, ora 11.30, în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Bucovinei din municipiul Rădăuți, un localnic de 35 de ani nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi, ocazie cu care a accidentat ușor o femeie de 35 de ani din localitate, ce se deplasa în calitate de pieton. Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital,  conducătorului auto, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 11.12.2017, în jurul orei 12.25, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DJ 208T din comuna Siminicea, o femeie de 41 de ani din comuna Hănțești, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 37 de ani, din municipiul Suceava. În urma accidentului, conducătoarea auto de 41 de ani, a suferit leziuni ușoare. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de  11.12.2017, ora 17.37, în timp ce conducea autoturismul  pe B-dul George Enescu din municipiul Suceava, un localnic de 62 de ani, a accidentat ușor o tânără de 25 de ani din comuna Horodnic de Sus și o localnică de 60 de ani, angajate în traversarea regulamentară a  străzii, pe trecerea de pietoni semnalizată prin marcaj și indicatoare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 11.12.2017, în jurul orei 17.06, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2H, din direcția Putna spre localitatea Bivolărie, un tânăr de 21 de ani, din comuna Putna, a efectuat manevra de depășire neregulamentară a unui atelaj hipo, pe un sector de drum cu marcaj longitudinal continuu și indicator cu semnificația ,,Depășirea interzisă” ocazie cu care, a acroșat autoutilitara condusă regulamentar din sens opus de un bărbat de 51 de ani  din județul Iași. În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului auto  de 21 de ani și a unei femei de 48 de ani, din comuna Putna, pasageră în același autoturism. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La data de 11.12.2017, în jurul orei 19.15, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29, pe raza localității Salcea, o femeie de 42 de ani din comuna Dumbrăveni, a accidentat uşor un localnic de 74 de ani, angajat neregulamentar în traversarea drumului, prin loc nepermis și fără să se asigure. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acesteia și victimei, li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Dosare penale întocmite de polițiști

Câmpulung Moldovenesc La 19.04.2018, ora 11.21, în timp ce acționa pe DN 17, pe raza …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *