Home / Actualitate / Un bărbat din Câmpulung sancționat contravențional după ce a fost prins în trafic cu lemn fără documente legale

Un bărbat din Câmpulung sancționat contravențional după ce a fost prins în trafic cu lemn fără documente legale

La data de 12.12.2017, în jurul orei 14.30, o patrulă din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama, a oprit pentru control pe DN 17, pe raza comunei Vama, autoutilitara condusă de un bărbat de 35 de ani din municipiul C-lung Moldovenesc, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deține documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos, motiv pentru care, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, acesta transporta ilegal cantitatea de 1,50 m.c. lemn de foc de esență rășinoase.

Cu ocazia cercetărilor, bărbatul de 35 de ani a declarat faptul că, lemnul transportat îi aparține, fiind achiziționat anterior și depozitat la domiciliul socrilor săi pe raza comunei Vama, iar la acel moment îl transporta spre domiciliul său din municipiul C-lung Moldovenesc

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodie personalului silvic.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Săveni: O femeie în vârstă de 75 de ani, din orașul Săveni, a ajuns la spital cu atac de panică după ce și-a văzut o parte din bunurile pe care le avea în bucătăria de vară cuprinse de flăcări.

S-a întâmplat în această dimineață, în jurul orei 10.00, când proprietara a dorit să folosească …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *