Home / Actualitate / Accidente rutiere cercetate de polițiști

Accidente rutiere cercetate de polițiști

La data de 13.12.2017, ora 06.24, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă, pe DC 74, din comuna Şcheia, o localnică de 44 de ani nu a adaptat viteza, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 58 de ani din oraşul Salcea.
În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a celor doi conducători auto, precum şi a unei femei de 41 de ani din orașul Salcea, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 58 de ani, ce au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La data de 13.12.2017, ora 07.49, în timp ce conducea autoturismul pe strada Parcului din municipiul Suceava, o femeie de 42 de ani din comuna Udeşti, nu a adaptat viteza şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă.
În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a unui minor de 17 ani și a unei femei de 29 de ani, ambii din comuna Udeşti, pasageri în autoturism, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Moara

La data de 13.12.2017, ora 10.02, în timp ce conducea motocicleta într-o curbă pe DC 71 din comuna Moara, pe fondul neadaptării vitezei, un tânăr de 26 de ani, din municipiul Suceava, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă.
În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului motocicletei, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Pătrăuți

La data de 13.12.2017, ora 15.35, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, în apropierea comunei Pătrăuți, după ce a efectuat o depășire, un bărbat de 58 de ani, din orașul Siret, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autovehiculul condus regulamentar de un tânăr de 26 de ani, din comuna Șerbăuți.
În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto de 58 de ani și rănirea ușoară a celuilalt conducător auto, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto de 26 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Săveni: O femeie în vârstă de 75 de ani, din orașul Săveni, a ajuns la spital cu atac de panică după ce și-a văzut o parte din bunurile pe care le avea în bucătăria de vară cuprinse de flăcări.

S-a întâmplat în această dimineață, în jurul orei 10.00, când proprietara a dorit să folosească …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *