Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier, întocmite de poliţişti

Dosare penale la regimul rutier, întocmite de poliţişti

La data de 13.12.2017, ora 14.40, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava, a oprit pentru control pe strada Cuza Vodă din localitate, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu condus de un tânăr de 27 de ani din comuna Pârteștii de Jos. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că autoturismul nu este înmatriculat, autorizația provizorie de circulație fiind expirată din 25.07.2017.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

Dolhești

La data de 13.12.2017, ora 23.10, o patrulă din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Preutești a oprit pentru control pe DJ 208E, din comuna Dolhești, autoturismul condus de un bărbat de 46 de ani din comuna Forăști.Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Săveni: O femeie în vârstă de 75 de ani, din orașul Săveni, a ajuns la spital cu atac de panică după ce și-a văzut o parte din bunurile pe care le avea în bucătăria de vară cuprinse de flăcări.

S-a întâmplat în această dimineață, în jurul orei 10.00, când proprietara a dorit să folosească …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *