Home / Actualitate / Percheziții la un imobil situat pe raza comunei Verești. Un bărbat a fost reținut pentru comiterea infracțiunilor de „evaziune fiscală” și „spălarea banilor”

Percheziții la un imobil situat pe raza comunei Verești. Un bărbat a fost reținut pentru comiterea infracțiunilor de „evaziune fiscală” și „spălarea banilor”

La data de 13.12.2017, sub coordonarea Parchetului de lângă Tribunalul Suceava, polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalității Economice Suceava, în cooperare cu inspectorii Direcției Regionale Antifraudă Fiscală 1 Suceava, sprijiniți de luptătorii Serviciilor pentru Acțiuni Speciale Suceava și Botoșani și forțe din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava, au pus în aplicare mandatul de percheziție domiciliară emis de Tribunalul Suceava, vizând un imobil situat pe raza comunei Verești și aparținând unui localnic de 35 de ani, care face obiectul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de „evaziune fiscală” și „spălarea banilor” pe linia comercializării materialelor de construcții.

Cu ocazia percheziției domiciliare, au fost identificate și ridicate procedural, suma de 433.900 lei, materiale de construcție în valoare de circa 236.408 lei, precum și mai multe documente contabile originale falsificate (facturi fiscale, avize de însoțire a mărfii, etc.), valoarea totală fiind de 670.308 lei.

În cauză s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a suspectului de 35 de ani, sub aspectul comiterii infracțiunilor de „evaziune fiscală” și „spălarea banilor”, ce a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 14.12.2017, să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

O mașină s-a răsturnat după ce șoferul a pierdut controlul asupra volanului din cauza alcoolului și a vitezei excesive

La 23.04.2018, în jurul orei 01.17, în timp ce conducea autoturismul pe DC 46, din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *