Home / Actualitate / Acţiune pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră în zona municipiului Rădăuţi desfăşurată de poliţişti

Acţiune pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră în zona municipiului Rădăuţi desfăşurată de poliţişti

La data de 13.12.2017, Poliția municipiului Rădăuți și Secțiile de Poliție Rurală nr.3 Marginea și nr.4  Gălănești, au organizat o acţiune preventivă pe raza de competență pentru reducerea riscului rutier datorat conducerii de vehicule de către persoane aflate sub influenţa alcoolului, precum și a abaterilor comise de bicicliști.

În cadrul acţiunii, au fost constate 2 infracțiuni la regimul rutier şi au fost aplicate 21 sancțiuni contravenționale, în valoare de 7.540 lei.

De asemenea, a fost reţinut un  permise de conducere şi au fost retrase 2 certificate de înmatriculare (folii neomologate și defecțiuni tehnice).

Publicitate
<a href=”http://atlantisgold.ro„><img class=”alignnone wp-image-4714 ” src=”http://info-suceava.com/wp-content/uploads/2016/07/Atlantis-Gold-901.jpg” alt=”Atlantis Gold-901″ width=”578″ height=”408″ /></a>

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Săveni: O femeie în vârstă de 75 de ani, din orașul Săveni, a ajuns la spital cu atac de panică după ce și-a văzut o parte din bunurile pe care le avea în bucătăria de vară cuprinse de flăcări.

S-a întâmplat în această dimineață, în jurul orei 10.00, când proprietara a dorit să folosească …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *