Home / Actualitate / Polițiștii suceveni: Moș Crăciun pentru copiii din centrul de plasament „Visătorii” din comuna Fundu Moldovei

Polițiștii suceveni: Moș Crăciun pentru copiii din centrul de plasament „Visătorii” din comuna Fundu Moldovei

Moş Crăciun vine la copiii cuminţi…este credinţa veche care îi responsabilizează pe micuţi şi îi face să aştepte nerăbdători pe bătrânul care în fiecare an le aduce câte ceva sub brad.

Sunt însă copii care au fost cuminţi, care merg la şcoală şi au rezultate bune pe care însă soarta uneori îi uită şi îi împinge spre marginalizare şi izolare din motive subiective ce ţin de cele mai multe ori de lipsurile financiare ale familiei sau de tragedii care i-au despărţit de părinţii lor.

Moş Crăciun nu îi uită însă niciodată pe copiii pe care îi iubeşte atât de mult. Şi anul acesta Moşul a făcut un pact cu poliţiştii suceveni şi a ajuns astfel la copiii care suferă după dragostea părintească.

Poliţiştii sunt prezenţi în toate comunităţile şi îşi asumă deseori şi datoria de a face viţa mai frumoasă celor cu care soarta a fost mai vitregă.
În acest an, în data de 19 decembrie, toţi copiii instituţionalizaţi în Centrul de Plasament ,,Visătorii” din comuna Fundu Moldovei (peste 30 de copii cu vârste cuprinse între 3 şi 17 ani) au primit cadouri de Crăciun dar şi dulciuri. Poliţiştii, împreună cu Moş Crăciun (în persoana domnului Brian Douglas – vechi colaborator în cadrul acţiunilor preventive) au oferit cadouri copiilor care i-au întâmpinat cu bucurie şi emoţie.

Sunt gesturi venite din suflet şi acţiuni menite să aline suferinţa unor oameni cu care viaţa nu a fost atât de darnică.
La rândul lor copiii i-au răsplătit pe poliţişti cu poezii şi cel mai important cu ……zâmbete de bucurie şi promisiunea că vor alege în viaţa calea educaţiei, cinstei şi onoarei.

Tuturor copiilor şi sucevenilor, poliţiştii le urează Sărbători fericite şi Sărbători în Siguranţă!

 

GALERIE FOTO

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Foto: Aproximativ 6.400 pachete țigări confiscate la frontiera de nord

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat 6.394 pachete țigări, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *